Onze sport filosofie.

Welkom op de 'sport' afdeling van de familie Verhoeven-Geerts. In de links (aan de rechterkant natuurlijk) staan de sporten die we beoefenen. Deze sporten zijn tevens de manieren waarop we ons voortbewegen.

Kijk maar eens rond en als je vragen hebt: stuur maar een mail.

Onze vervoers filosofie.

Wij waren een van de drie gezinnen in Nederland die geen auto hadden. Sommigen vonden ons daarom zielig, maar wij waren er tevreden mee en het spaarde veel geld uit dat dan weer aan veel leukere dingen besteed kan worden. Zoals een stel mooie fietsen en .... kano's.
Gelukkig heeft een deel van het gezin het licht gezien en hebben we een Toyota geadopteerd. Ik vind er geen zak aan om erin te zitten maar soms moet je wel een keer 'gezellig' doen. En dus ga je maar wat zitten hyperventileren op de passagiersstoel.

Op fietspad noch op beekjes zijn files. En dat wil ik graag zo houden. Dus, regering: hou mensen IN de auto aub, want anders wordt het veel te vol op de fietspaden, in de bussen en in de trein.

Sportief bezig zijn.

Sporten kun je achter een dambord. Leuk voor in de winter. Je kan ook met de auto naar de sportschool, daar 1 kilo wegwerken en dat naderhand weer ruimschoots aanvullen met bier en frikandellen.

Ik doe het anders.

In 1990 hebben we een Metzeler Indiana gekocht. Een grote opblaasbare kano met 500 kg laadvermogen. Als je er meer over wilt weten: klik het onderwerp aan in de navigator aan de rechterkant (de links).

Fietsen is altijd mijn liefhebberij geweest. Als je er wat meer over wilt weten: ga naar de links aan de rechterkant en klik op het juiste woord.

In 2003 hebben we de opblaasbare kajak ontdekt. Wat een leuke dingen zijn dat! Lees er meer over door in de navigator rechts op de juiste links te klikken!

Page created July 2004,

Deze pagina is voorzien van googleBuster technologie