Welkom op de homepagina van de familie Verhoeven. Wij wonen op nummer 272. Vandaar de naam van dit domein.

Hieronder staan wat afbeeldingen van de gezinsleden. In het linksdeel (rechts) staan wat klikmogelijkheden die met de familieleden te maken hebben.

Kijk eens rond en als je wilt, weet je hoe je ons kunt bereiken. Deze site is gemaakt met simpele technieken zodat IEDEREEN hem kan lezen. De laatste verandering was het toevoegen van CSS code en de overstap van HTML 3.2 naar HTML 5 (nog voor dat de standaard werd).

De aardigste Verhoeven De kleinste Verhoeven De oudste Verhoeven

Wat achtergrond

Deze site wordt gemaakt met JED (een kleine editor, vergelijkbaar met NotePad voor Windows, maar dan met functies die voor programmeurs van belang zijn) als platte tekst.

De Linux die hier hoofdzakelijk toegepast wordt is Slackware in versies vanaf 8.0. Behalve de Boron server want die draait op Slackware 4.0. Het merendeel van de machines werken met Slackware 14.2 en een enkele met Linux Mint (laatste versies).

En hoe zit het nou met die pinguin!

Zal ik uitleggen. De pinguin is het symbool van Linux. Net als die maffe raampjes het symbool zijn van Windows. Maar het is ook een bewegende pinguin. En je kan aan zijn dans-tempo zien hoe snel je computer is....
Op Hydrogen swingt Tux (want zo heet ie) 8 keer per 10 seconden. Maar op Lithium swingt ie maar een keer of 4. En dat terwijl Lithium meer dan twee keer zo snel is als Hydrogen.

Het weer hier