Jan Verhoeven Jan Verhoeven
(Augustus 2006)

Dit is de belangrijkste persoon op aard. Althans, voor mij. Als deze persoon er niet meer is, dan hoeft het voor mij niet meer. Ik ben de man achter deze website, maar ik hoop dat mijn taak nog eens overgenomen wordt door mijn dochter. Dat bleek ijdele hoop. Millenials doen dat niet.

Mijn familie is klein maar ik heb een aantal mensen ontmoet in de laatste 50+ jaar waarvan ik met liefde en plezier vriend ben.


Ria en Marjanne Ria en Marjanne komen terug van het stadten.
(Augustus 2006)

Pa werd verzocht om vooral thuis te blijven, terwijl de dames een dagje naar Den Bosch gingen om daar te gaan stadten. Hier komen ze terug van de bus. Bepakt en bezakt met nieuwe kledingstukken.

Nou ja, zoveel was het niet. Maar leuk was het wel, want in Den Bosch zit de H&M op een heel andere plaats. En er waren ook nog andere winkels, zoals C&A en V&D.


Oma Verhoeven Oma Verhoeven
(zomer 2006)

Oma Verhoeven zit in Oisterwijk in Zorgcentrum De Vloet. Na 20 jaar Parkinson is ze er best wel erg aan toe. Lopen gaat heel moeilijk. Staan is onmogelijk, liggen is ongemakkelijk en zitten is meer hangen.

Gelukkig zijn er ook bejaarden die er nog erger aan toe zijn. Mensen die al 15 jaar blind zijn maar toch kunnen fietsen en borduren.


Jan Verhoeven senior Opa Verhoeven
30 juni 1974

Dit is een zwart wit foto van opa Jan Verhoeven. Geboren op 3 mei 1922 en gestorven op 30 juni 1974. Aan longkanker. Waarschijnlijk door een combinatie van roken, fijn stof en oorlogs ervaringen.

Mijn vader was molenaar in Oisterwijk. Wij woonden tegenover het station. En toen ie 52 was, ging het licht uit. Definitief. Het voordeel is wel, dat ie niet blind kon worden op latere leeftijd. Maar ik denk dat ie dat liever had gehad dan dit.


Marjanne en Charlotte Marjanne komt uit school met haar vriendin
(September 2006)

Op haar verjaardag komt Marjanne uit school, samen met haar vriendin Charlotte. Ze zitten allebei op DNS maar niet in dezelfde stamgroep. DNS is een leuke school: geen huiswerk en geen leraren. Je kijkt zelf welke vakken je wanneer doet. Zoek maar eens op Google op "De nieuwste school", met de aanhalingstekens.

Toch bleek deze school naatje pet. Elders op deze site vindt je er meer over.


Ome Willem en Sandra Ome Willem
Sandra
(zomer 2003)


Dick kijkt naar me op (ik sta op het balkon) Dick Verploegh
(Augustus 2006)

Dick heeft samen met mij (en nog een berg anderen) op de HTS scheikunde gezeten in Eindhoven. Dick heeft het soort loopbaan gehad waar je wel eens over leest. En dat doet ie ook allemaal heel goed. Ik ben er trots op om hem te kennen. Door hem ken ik de echte achternaam van Melanie Schultz-Van Haagen. Het blijft ons geheim.

Bij mij zijn dingen anders gelopen. En dat is maar goed ook want anders wordt de wereld wel heel voorspelbaar. Wij zijn allemaal stripfiguren, getekend door het leven (citaat van mijn goede vriend Jan Wagemakers).

Dick kampeerde in Diessen en toen zijn vrouw een dag weg was, hebben we hier in de tuin bijgepraat en 's avonds lekker afhaal chinees gegeten. De schade gaan we in Den Haag een keer terugverdienen.


PenPal Karen and her penguin Penpal Karen uit 'New Amsterdam'
(August 2006)

Karen is the eldest daughter of a friend who lives in New York State. That's in New York, but not in New York City. To be precise: they live in the part of NY where the first dutch settlers lived and the county is littered with dutch names like Catskil, Middelburg and the like.


My best friend, ever Bart Verhoeven
(1980)

Op 17 mei 1973 werd in Het Holleneind in Haaren bij boer Verstijnen een nest duitse herder pups geboren. Daar zijn we naartoe geweest en we hebben de dikste uitgezocht. Hij was pas 5 weken oud, maar dat vond niemand erg. Zeker zijn broertjes en zusjes niet...
Hij werd officieel Barco genoemd, maar dat werd al snel afgekort naar Den Bart. Een langharige duitse herder. Lief en trouw. Slim en ongeremd. Een hekel aan water maar dol op kuilen.

In februari van 1987 hebben we hem af laten maken want hij was aan het verslijten. Met honden heb je medelijden. Mensen moeten lijden tot ze omvallen en niet meer opstaan.


Opa Geerts Opa Geerts
(September 2006)

Opa Geerts is een taaie rakker. Meerdere keren een ongeluk gehad en iedere keer komt ie er weer bovenop. Altijd rustig (behalve als iemand laat blijken dat ie de weg ergens beter weet) maar sommigen denken dat dat komt omdat ie zijn hoorapparaat afzet als het vervelend wordt.

82 and still going strong.

Bekijk ook de actiefilm op Google .


Oma Geerts en ome Jos Oma Geerts en Ome Jos Geerts
(September 2006)

Oma Geerts is hier 78 en kan nog veel. Zien is een probleem. Maar gelukkig is er de thuiszorg en de maaltijd express die het leven draaglijk houden. Ome Jos is vrijgezel. Hij woont naast Ingrid en die is ook vrijgezel.


Marina Wennink Marina Wennink
(Augustus 2006)

Marina. De ex-buurvrouw van de andere hoek. Het heeft altijd geklikt tussen Marina en mij. Het klikt soms zelfs zo hard, dat de vogels er wakker van worden.
Hier komt ze met haar mandje (schattig he?) een pak bier brengen omdat ik een spiegellampje had opgehangen in haar nieuwe optrekje. Het was lekker bier en het smaakte ons goed.

Marina is gewoon een schat van een meid. Jammer dat het leven haar niet kon geven waar ze zo naar verlangde. Maar nu heeft ze mij, naast drie bomen van zonen.


Jose Verhoeven
(Augustus 2006)

Jose was eerst hulp bij de thuiszorg. Maar toen ons moeder in de lappenmand kwam, bleef ze toch langskomen. Er zal dus wel iets speciaals zijn. Toch knap om nu al vier jaar lang een keer of 40 per jaar bij iemand aan te gaan die je alleen via je werk kende.

Hier is Jose op bezoek bij ons moeder. Op het album staan meer foto's. Voor haar bewonderaar(s).


Jan Geerts Ome Jan Geerts
(juli 2003)


Arnold Geerts Neef Arnold Geerts
(9 mei 2004)


Jasper Geerts Neef Jasper Geerts
(30 mei 2004)


Jolinda Geerts Nicht Jolinda Geerts
(30 mei 2004)


Henriette Geerts Nicht Henriette
20 juni 2004


Simon Geerts Neef Simon Geerts
20 juni 2004


Jose Geerts met kroost Tante Jose' Geerts,
plus kroost
20 juni 2004


Wim Coppens Ome Wim Coppens
20 juni 2004


Toos Coppens Tante Toos Coppens
20 juni 2004


Vaderdag 2004 Vaderdag en
Verjaardag Oma Geerts
20 juni 2004


The wild brunch Gilse kermis: the wild
bunch eats donuts

2 october 2004


Riet en Louis van de Meer De rijke tak van de familie
heeft ook een bootje....

Riet en Louis.